• RSS

19 May 2010

16 mei: Guru Pembina Negara Bangsa

panel penemuduga: apa tema hari guru tahun ini?

calon guru : guru pembina negara bangsa

panel penemuduga: pasti? bukan guru pembina negara maju?

calon guru : saya pasti guru pembina negara bangsa!


ini antara soalan yang diajukan panel semasa saya menghadiri sesi temuduga di UTHM yang kemudiannya melayakkan saya melanjutkan pelajaran dalam bidang pendidikan kini. Alhamdulillah..=)

namun, adakah berita yang terpapar di akhbar kosmo ini melambangkan guru yang bakal menjadi pembina negara bangsa?!Adegan seks ustazah di asrama pelajar

KUALA LUMPUR - Menjijikkan apabila seorang ustazah sebuah sekolah agama di sini yang lengkap berjubah, bertudung dan bersarung tangan tergamak melakukan hubungan seks di dalam bilik asrama pelajar dengan seorang warden.

Perbuatan terkutuk ustazah itu dan pasangannya terbongkar selepas rakaman video yang diambil ketika mereka melakukan hubungan seks tersebar secara meluas hingga diolah dalam empat siri yang berbeza tetapi melibatkan 'pelakon' yang sama.

Berdasarkan kepada percakapan mereka, rakaman itu dibuat kononnya untuk mengabadikan kenangan cinta mereka sejak enam bulan lalu.

Kosmo! mendapati dalam video seks pertama selama tujuh minit yang disebarkan itu, ustazah berkenaan pada mulanya seperti takut-takut apabila pasangannya cuba merakamkan aksi mereka menggunakan telefon bimbit.

sumber: http://www.kosmo.com.my/kosmo/content.asp?y=2010&dt=0518&pub=Kosmo&sec=Negara&pg=ne_04.htm


p/s: terlewat menulis entri hari guru

3 comments:

tasnim said...

Astagfirullahal 'Azim..

Manusia..dunia...godaannya tak pernah mengecualikan sesiapa...

Doakan mga terhindar dr semua itu..

husna said...

Seharusnya guru memberi contoh yg baik kpd pelajar

far hani said...

Astagfirullahal 'Azim.... syaitan xpernah lupe mnjalankan tugasnya...sentiasa menggoda manusia melakukan kejahatan....nauzubillah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...